SREPI.ro

Societatea Romana de Epidemiologie
 

Informaţii pentru membrii societăţii

Comitetul director incearca sa puna la dispozitie informatii utile si actuale din domeniul epidemiologiei. Eforturile vor avea succes doar daca membrii societatii participa activ la completarea informatiilor cu prezentari, informari, puncte de vedere. Pentru publicarea in acest site a materialelor dv. va rugam sa ne contactati.

Pentru informari rapide si dialog profesional membrii au la dispozitie forumul DISCUTII.

Va recomandam inscrierea pe acest forum.

Pentru cei ce doresc sa devina membrii ai SRE

Calitatea de membru al SRE confera:

- apartenenţa la un grup de medici şi de cercetători in domeniul epidemiologiei;

- participarea cu taxă redusă la simpozioanele anuale ale societăţii;

Membrii acestei organizaţii sunt medici primari, specialişti, rezidenţi, cercetători, cadre didactice care achită cotizaţia la timp.

- membrii titulari (medici primari , specialisti si cercetatori din specialitatea epidemiologie) vor achita contravaloarea in lei , la cursul zilei , a sumei de 3 Euro/luna (36 Euro/an)

- membrii asociati (medici primari,specialisti si cercetatori din specialități conexe) vor achita contravaloarea in lei , la cursul zilei , a sumei de 2 Euro/luna (24 Euro/an) daca nu sunt membri cotizanti ai unei alte asociatii profesionale medicale din cadrul AMR sau contravaloarea in lei a 1,5 Euro/luna (18 Euro/an) daca sunt membrii cotizanti ai unei alte asociatii profesionale medicale din cadrul AMR.

- medicii rezidenti în specialitatea epidemiologie vor achita contravaloarea in lei ,la cursul zilei , a sumei de 1 Euro/luna (12 Euro/an).

- membrii onorifici nu platesc cotizatie

Inscrierea in Societate se face prin completarea in pagina Inscrieri, a formularului de inscriere şi achitarea taxei de membru pentru anul în curs, in contul bancar RO70RNCB0082044168320001 deschis la BCR sector 1 Bucuresti , sucursala Unirea, cu specificatia "cotizatie SRE". Confirmarea platii se poate face trimitand prin posta copia documentului de banca ce atesta plata pe adresa Secretariatul SRE , Centrul Regional de Sanatate Publica Timisoara , B-dul Victor Babes nr 16 , Timisoara sau scanat pe mail la adresa srepidemiologie@gmail.com .

Asociatia Societatea Romana de Epidemiologie se conformeaza la Regulamentul General pentru Protecția Datelor (GDPR) devenit efectiv începand cu 25 Mai 2018.

DATELE PERSONALE ALE MEMBRILOR SE UTILIZEAZA DOAR LA COMUNICARI SI COLABORARI DE SPECIALITATE.

. Pentru a accesa pagina Inscrieri faceti click pe butonul de mai josFormular Inscrieri.png