Membri Facebook

A XIV-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie

A XIV-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie
„Profesioniștii din sănătate în fața pandemiei”
4-6 noiembrie 2021

Dragi colegi, dragi prieteni,

Ca în fiecare toamnă, ne face plăcere să vă invităm la a 14-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie – Profesioniștii din Sănătate în Fața Pandemiei, ce va avea loc în perioada 4-6 noiembrie, online.
CNME14 va fi organizată, ca de obicei, de Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Epidemiologie. Pentru prima dată, anul acesta vom avea ca partener Societatea Româna de Strategii de Vaccinare si Promovare a Sănătății.

Organizarea celei de a 14-a ediții a CNME este un moment important, deoarece reprezintă un eveniment științific de referința pentru profesioniștii din domeniul diagnosticului, supravegherii si controlul bolilor infecțioase din România. La CNME participă anual peste 700 de specialiști si invitați, membrii celor două societăți, precum si colegi din alte specialității interesați de această tematică ce are un impact major asupra sănătății publice.

Și în acest an, în care vom fi împreună, dar de la distanță, ne bucură participarea unor speakeri prestigioși. Sperăm ca interesul vostru pentru conferință se va reflecta în numărul mare de lucrări științifice cu care veți participa. Vă invităm, așadar, să ne trimiteți lucrările dvs. până pe 15 octombrie 2021.

Ediția din acest an este una specială, datorită implicării directe a profesioniștilor din domeniul microbiologiei și epidemiologiei în gestionarea pandemiei cu SARS CoV-2, alături de alte priorități ale sănătății publice din România, respectiv vaccinarea, rezistența la antimicrobiene, infecțiile asociate asistentei medicale, boli transmise prin vectori, infecția HIV și hepatitele virale.

Va așteptam cu drag și sunt convins că CNME14 va fi un succes și o ocazie de dezvoltare profesională a celor care lucrează în domeniile microbiologiei, medicinii de laborator, epidemiologiei, dar si in multe alte specialități medicale interesate de domeniul bolilor infectioase.

Prof.univ.dr. Doina Azoicăi
Preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie

Mai multe informatii si inscrieri: https://www.srm.ro/evenimente/urmatorul-eveniment/