Membri Facebook

Membri

Informaţii pentru membrii societăţii

Comitetul director incearca sa puna la dispozitie informatii utile si actuale din domeniul epidemiologiei. Eforturile vor avea succes doar daca membrii societatii participa activ la completarea informatiilor cu prezentari, informari, puncte de vedere. Pentru publicarea in acest site a materialelor dv. va rugam sa ne contactati.

Pentru cei ce doresc sa devina membri ai SRE

Calitatea de membru al SRE confera:
– apartenenţa la un grup de medici şi de cercetători in domeniul epidemiologiei;
– participarea cu taxă redusă la simpozioanele anuale ale societăţii;

Membrii acestei organizaţii sunt medici primari, specialişti, rezidenţi, cercetători, cadre didactice care achită cotizaţia la timp.

– membrii titulari (medici primari , specialisti si cercetatori din specialitatea epidemiologie) vor achita contravaloarea in lei, la cursul zilei, a sumei de 3 Euro/luna (36 Euro/an)

– membrii asociati (medici primari,specialisti si cercetatori din specialități conexe) vor achita contravaloarea in lei, la cursul zilei, a sumei de 2 Euro/luna (24 Euro/an) daca nu sunt membri cotizanti ai unei alte asociatii profesionale medicale din cadrul AMR sau contravaloarea in lei a 1,5 Euro/luna (18 Euro/an) daca sunt membri cotizanti ai unei alte asociatii profesionale medicale din cadrul AMR.

– medicii rezidenti în specialitatea epidemiologie vor achita contravaloarea in lei, la cursul zilei, a sumei de 1 Euro/luna (12 Euro/an).

– membrii onorifici nu platesc cotizatie

Inscrierea in Societate se face prin completarea aceasta pagina, a formularului de inscriere online şi achitarea taxei de membru pentru anul în curs, in contul bancar RO70RNCB0082044168320001 deschis la BCR sector 1 Bucuresti, sucursala Unirea, cu specificatia „cotizatie SRE”.

Confirmarea platii se poate face trimitand prin posta copia documentului de banca ce atesta plata pe adresa Secretariatul SRE: dr. Teodora Solomon, Institutul National de Sanatate Publica Str. Dr. Leonte Anastasievici Nr.1-3, Sector 5 Bucuresti, cod postal 050463 sau scanat pe mail la adresa srepidemiologie@gmail.com

Asociatia Societatea Romana de Epidemiologie se conformeaza la Regulamentul General pentru Protecția Datelor (GDPR) devenit efectiv începand cu 25 Mai 2018.

DATELE PERSONALE ALE MEMBRILOR SE UTILIZEAZA DOAR LA COMUNICARI SI COLABORARI DE SPECIALITATE.

Puteti citi despre politica noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: Politica GDPR

Plata taxei se face dupa completarea formularului si dupa primirea confirmarii acceptarii cererii de catre secretariatul SREPI

Formular de inscriere

Email:

Nume:

Prenume:

Gradul profesional
rezident
medic generalist
medic specialist
medic primar

Loc de munca / Centru de pregatire(pentru rezidenti):

Domeniul principal de activitate
Epidemiologie de spital
Invatamant
Supraveghere Boli transmisibile(DSP, INSP)
Promovarea sanatatii

Tel:

Oras:

Domenii de interes pentru care doriti sa fiti informat
IAAM
Vaccinologie
Supraveghere
Sanatate public
Legislatie
Altul (specificati)

Declarati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile