Membri Facebook

A XV-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie

Dragi colegi,

În bună tradiție a anilor trecuți, începutul toamnei vine cu invitația de a participa la cea de a 15-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie, care va fi organizată la Sala de Conferințe a Patriarhiei Române (București), între 3-5 noiembrie 2022.

CNME15 va fi organizată împreună de Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Epidemiologie. În acest an, Societatea Română de Strategii de Vaccinare si Promovare a Sănătății, din care fac parte cele doua societăți profesionale medicale, va fi partener în organizarea conferinței.

Evenimentul profesional și științific va reuni și în acest an peste 700 de medici specialiști si primari cu preocupări în domeniul diagnosticului, supravegherii, controlului și terapiei în bolile infecțioase.

Ediția din acest an este una aniversară, care marchează colaborarea constantă dintre profesioniștii din domeniul microbiologiei și epidemiologiei in gestionarea a numeroase priorități de sănătate publică din Romania, respectiv COVID-19, vaccinarea, rezistența la antimicrobiene, infecțiile asociate asistentei medicale, inectiile bacteriene invazive, bolile transmise prin vectori, infecția HIV și hepatitele virale.

În deschiderea conferinței vor fi organizate sesiuni paralele de cursuri gratuite pentru medici și asistenți medicali ce au ca subiect introducerea ghidurilor de bună practică în diagnosticul și supravegherea IAAM si AMR, precum și pentru prescrierea judicioasă a antibioticelor.

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați: https://www.srm.ro/evenimente/urmatorul-eveniment/

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!