Membri Facebook

A XVI-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie

Dragi colegi,

Vă adresăm invitația de a participa la cea de a XVI-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie, care va fi organizată de cele două societăți profesionale la Sala de Conferinte a Patriarhiei Române din București, în perioada 9-11 noiembrie 2023.

În buna tradiție a anilor trecuți, CNME va fi organizată de Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Epidemiologie și în acest an va fi partener în organizarea conferinței Societatea Română de Strategii de Vaccinare și Promovare a Sănătății.

Inscriere online

Evenimentul profesional și științific va reuni și în acest an sute de medici specialiști și primari cu preocupări în domeniul diagnosticului, supravegherii, controlului și terapiei în patologia infectioasă.

Ediția din acest an cu tema ”Controlul emergentei și re-emergentei patologiei infectioase” subliniază nevoia colaborării dintre profesioniștii din domeniul microbiologiei și epidemiologiei în gestionarea a numeroase priorități de sănătate publică din România, respectiv controlul epidemiilor și pandemiilor, vaccinarea, rezistența la antimicrobiene(AMR), infecțiile asociate asistentei medicale(IAAM), bolile transmise prin vectori, infecția HIV și hepatitele virale, medicina de călătorie.

Speakerii invitați din România și din alte țări vor aduce în atentia dumneavoastră informații noi privind modul de prevenire și control a bolilor infecțioase, iar panelurile de discuție interactive vă vor oferi posibilitatea contribuțiilor proprii pentru informarea comunității medicale pe care o reprezentăm.

În cadrul conferinței vor fi organizate sesiuni pentru medici și asistenti medicali ce vor avea ca subiect dezvoltarea bunelor practici în diagnosticul și supravegherea IAAM și AMR, precum și pentru prescrierea judicioasă a antibioticelor.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul
https://www.srm.ro/evenimente/urmatorul-eveniment/

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

Echipa Societăților Române de Microbiologie și Epidemiologie