Membri Facebook

Invitație la a 12-a Conferință RoVaccin, București 2024

Stimate colege și stimați colegi,

Ne bucurăm să ne revedem cu bine și anul acesta, un an în care vaccinarea rămâne un subiect deosebit de important pentru profesioniștii din sănătate, factori de decizie din administratie și pentru populatie. Evenimentele organizate în 2023 de Societatea Română de Microbiologie au avut un impact semnificativ și au contribuit la o mai bună vizibilitate și la confirmarea profesionalismului comunității noastre.

Ca și în anii trecuți, primul eveniment organizat de SRM este Conferința RoVaccin, ajunsă la a 12-a ediție. Anul acesta vă așteptăm la lucrările conferinței în zilele de 15 și 16 martie, la sala New York a Hotelului Pulman (București).

RoVaccin are ca scop furnizarea noutăților privind Programul Național de Vaccinare din România, noile tipuri de vaccinuri dezvoltate recent la nivel mondial și îmbunătățirea accesului tuturor, copii si adulti, la vaccinuri și la vaccinare.

Evenimentul se adresează medicilor de diverse specialități interesați de problematica vaccinării, prin conținut și prin informațiile furnizate, opiniei publice și mass media, prin organizarea de sesiuni științifice și de informare unde vor fi dezbătute subiecte de interes pe tema vaccinării.

Vă invităm să vă înscrieți la eveniment, la linkul de mai jos:
https://www.srm.ro/evenimente/rovaccin/

Coordonatori științifici:
Prof. Dr. Victoria Aramă
Prof. Dr. Simona Ruță

Organizatori științifici: Societatea Română de Microbiologie în parteneriat cu Societatea Română de Strategii de Vaccinare și Promovare a Sănătății și Societatea Română de Epidemiologie.

Sperăm ca anul acesta să ne aducă împreună la numeroase evenimente și întâlniri profesionale reușite, și să lucrăm împreună cât mai bine pentru sănătatea publică din România.


Descarcati aici programul conferintei