Membri Facebook

Mesajul presedintelui SREPI cu ocazia sarbatorilor de iarna si a noului an

Stimate colege, stimați colegi,

La finele unui an dificil în care fiecare dintre noi a contribuit cu toate forțele pentru ca sănătatea publică din România să nu fie afectată, pe lângă pandemia cu SARS CoV 2, de alte crize așa cum a fost criza refugiaților din Ucraina, cât și în contextul începerii unei noi normalități, consider că este un moment bun pentru o analiză a ceea ce a fost dar și să privim cu optimism și profesionalism spre viitor.

A mai trecut astfel un an în care epidemiologia a fost o specialitate greu încercată, cu personal istovit și puțin dar care, motivat de dragostea pentru profesie și pentru oameni, a făcut față încercărilor. Prin profesionalismul și dăruirea fiecăruia am reușit, consider eu, să dovedim că suntem uniți și că împreună suntem o forță importantă în sistemul sanitar. Pentru toate aceste lucruri, vă mulțumesc!

Privind înspre viitor, sper ca împreună să luptăm pentru ca specialiatea noastră să fie apreciată, să atragem tineri care să îndrăgească acest domeniu medical și să lăsăm în urmă medici epidemiologi bine pregătiți care să continue ceea ce noi am creat.

Pentru ceea ce sunteți și ce realizați prin munca și efortul depus, vă mulțumesc și vă urez să aveți un an mult mai bun, cu sănătate și realizări profesionale deosebite.

La mulți ani tuturor epidemiologilor din România!!

Cu deosebită considerație,
Conf. Univ. Dr. Adriana Pistol